Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek'de Motorsiklet Hırsızlığı

08 September 2013 09:12 Kategori Yerel Haber


Ellek’in çevlik mahallesinde faaliyet gösteren Hububat alım satımcısı Ak Ticaret’in sahibi İbrahim Atalan’ın işyerinin önünden Yamaha marka motorsiklet sabah saat 06:00 dolaylarında çalındı.

Motosiklet sahibi Murtaza Atalan: Ben işyerinin üçüncü katında yatıyordum. Hırsız Sabah 6’da işyerimizin önündeki motorumuzu alıp gitmiş. 

Adam sanki kendi motoruymuş gibi eliyle sürüp gitmiş. Acaba bu dünyanın öbür tarafını düşünmüyor mu? İnsanlar hırsızlıkla nereye kadar gidebilir ki? Böyle bir yaşantı insanı mutlu etmez. Hayatı hep korku ve kaygılarla geçer.

 
Ben Ellekli vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını, uyanık olmalarını, yabancı insanları gördüklerinde en ufak bir şüphe duymaları halinde hemen yetkililere bildirmelerini istiyorum. Ayrıca güvenlik güçlerimizin bu gibi olaylarda sorunların çözümü konusunda daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum. 

Çünkü aynı gün Düziçi’nde 6 tane motorsiklet daha çalınmış. Yani hırsızlık var diye biz mallarımızı evimizin önlerine bırakamayacak mıyız? Bugün malımızı çalanlar yarın namusumuz için gelir. Bu yüzden herkes uyanık ve duyarlı olmalıdır.



Son Guncelleme: 08 Eylul 2013 09:12
  • Ziyaret: 6394
  • (Suanki Oy 4.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 4
  • 5 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.