Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek'de Sağlık Ocağı Yetersiz Kalıyor

16 October 2012 16:10 Kategori Yarbaşı-Bahçe

Osmaniye’nin Düziçi İlçesine bağlı Ellek kasabasında hizmet vermekte olan Ellek sağlık Ocağının kapasitesi, artan Ellek nüfusuna hitap edemez olduğu bildirildi. Kış ayınında gelmesi ile büyüklerde oluşan enfeksiyonel hastalıkların yanında ayrıca çocuklarda da grip, nezle ve üşütme vaklarının artması, vatandaşları Sağlık Ocağına yöneltmesi ile ortaya çıkan kapasite yetersizliği, vatandaşları çare ve çözüm bulmaya yöneltti.

Ellekli Vatandaşlar;” Yetkililer acilen bir çözüm bulmalı bu Sağlık Ocağına ya da bir hastane kurulmalıdır. Beş on sene sonra bu kapasite iyice bitecektir. Şu anda başlanılan çalışma zaten ancak o vakit biteceğinden, çalışmalara hemen başlanmalıdır. Ya da başka bir sağlık ocağı yaparak yoğunluğun ve yetersizliğin önüne geçmelerini, başta belediyemiz olmak üzere yetkililerden acil çözüm beklemekteyiz”dediler.

Haber: Necmettin Gök

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 16:10
  • Ziyaret: 10567
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.