Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellekli,

16 October 2012 16:54 Kategori Yerel Haber

Osmaniyenin Ellek kasabasında, son günlerde sıcak havaların artması ve insanların çoğunluğunun yaylalara gitmesi ve Ellek kasabasında kalan insanlar ve sivrisineklerin artmasıyla da, insanlara geceleri zorluk çıkardığını ve rahtsız etmelerinden dolayı, belediye tarafından ilaçlanması gerektiğini söyleyen Ellekli vatandaşlar; ” Belediye ilaç sıkıyor ama şu son günlerde, ilaçlamaya çok ara veriliyor, bu yüzden ilaçlama etkili olmuyor. Hep gecikmeli ilaçlama oluyor. Bu hafta ilaçladıysa, diğeri ne zaman belli değil, bu yüzden de etkili olmuyor, daha sık ilaçlamasını istiyoruz belediyeden"dediler.

Sıcakların artması ve sineklerin çoğalması, sıcak bir taraftan, sivrisinek bir taraftan geceleri uyuyamıyoruz diyen, Ellek’li vatandaşların, belediyeden daha sık ilaçlam yapmasını istiyorlar….

Ellekhaber.com

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 16:54
  • Ziyaret: 6899
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.