Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellekli Belediyeyi Geçim Yeri Olarak Görüyor…

16 October 2012 17:41 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Ellek Belediyesi çok güzel şirin bir memleket ama, Ellek Belediyesine gelince o kadar iç açıcı değil. Nedeni, Kasaba halkı Belediyeyi hizmet için değil de geçim için kurulduğunu zannediyor.

Çünkü belediye 1968 de kurulmuş Belediye’ye seçilen başkan veya azaların hizmet için değil de sanki şahsi hizmet için seçildiğini söyleyen bölge vatandaşları;” Kimileri Belediye’yi ticarete çeviriyor, kimileri yol geçen hanına çeviriyor ama bu zamana kadar bir arpa boyu yol alınmadığını ” söylediler.

Ellek de konuştuğumuz vatandaşlar; "Bu zamana kadar doğru yapan bir veya iki başkan seçilmiştir. Onları da hizmet ediyor diye seçmiyorlar. Yazık ama beldenin gelecek kuşağı için hiç iyi görünmüyor. Buna çare bulabilirmiyiz?… bulabiliriz. Ama bir yerden başlamak lazım. Gençlere, yeni yetişen okuyan nesle öncülük vermeliyiz. Farklı kesimlerden, her dönemde bir aday seçmeliyiz. Hep aynı kesimden Başkan seçilmesi, işi ticarete çevirdiğini söylediler” dediler.

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 17:41
  • Ziyaret: 7430
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 2 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.