Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellekli Gençlere Başkandan Tam Destek

06 May 2015 21:43 Kategori Sokağın Nabzı
Sosyal Aktiviteler Her Yerde Artmalı

Düziçi ilçesinde her yıl düzenlenen geleneksel halı saha turnuvasına katılan Ellekli gençlerin bir araya gelerek kurdukları takıma Ellek Belediye Başkanı Recep Soy da tam destek verdi.

Yaşlar Halı Sahada düzenlenen turnuvanın Startını Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç tarafından verildi. Turnuva da bütün futbolculara konuşma yapan Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç; Herkese başarılar diledi. 

Turnuvada Ellek Belediye Başkanı Recep Soy da Ellek spor takımına tam destek verdi. Burada "Ellek Haber"e açıklama yapan Recep Soy futbolcularla tek tek ilgilenerek başarılar diledi. 

Ellek Belediye Başkan Recep Soy; "Bu çocukların bu şekilde bir organizasyonda kasabamızın sesini duyurması bizi çok mutlu etti. Umarım bu turnuvada başarılı sonuçlar alırlar" diyerek sözlerini tamamladı.


Son Guncelleme: 06 Mayis 2015 21:43
  • Ziyaret: 4421
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.