Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellekli Gençlerin Belediye Başkanından Talepleri

23 August 2016 20:17 Kategori Ellek Dün ve Bugün
Ellek kasabasının güzide geçleri ile bir araya gelen "Ellek Haber"bu geçlere belediye başkanından ne istediklerini sordu? Bu soruya cevap veren Ramazan Yeşildemir, Uğur Yeşildemir ve Emrah Yeşildemir Ellekgençleri olarak muhabirimize şu yanıtı verdiler;" Biz Ellek belediyesinin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz yapılanlar gerçekten bütün halkımızın yüzünü güldürüyor. Bizimde gençler olarak bazı isteklerimiz mevcuttur. 

Bunları şu şekilde özetlemek istiyorum; Burada üzerinde oturduğumuz bank gibi beldemizin bir çok yerlerine konmasını, sosyal alanların çoğalmasını özelikle bir voleybol sahasının veya futbol sahasının olması,mahallemizdebulunan parkımıza bir işçi verilmesi, özelikle kurban bayramına yakın olduğumuz bu zamanlarda mezarlıklarımıza bakım yapılmasını saygı değer belediye başkanımızdan rica ediyoruz" diyerek dertlerini ve dileklerini ilettiler.
Son Guncelleme: 23 Agustos 2016 20:17
  • Ziyaret: 8450
  • (Suanki Oy 3.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 7
  • 1 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.