Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellekli Mermer Ustasının Ünü Kasaba Sınırlarını Aştı

15 January 2013 23:14 Kategori Yerel Haber

Ellek’te Belediye karşısında Bizimtaş Mermer –Granit ismiyle 3 yıldır dükkan işleten mermer ustası Selçuk Can, Kahramanmaraş’tan, Hatay’a kadar tüm bölgeye iş yapıyor.

Mermercilik hasas işçilik isteyen bir meslek diyen Can, "26 yaşındayım 12 senedir de bu sektörün içindeyim. Bizim meslekte kaliteyi korumak en önemli şeydir, kalite ve maliyetten kısmadığınız sürece kalıcı olursunuz. Çünkü insanlar mermeri uzun yılları düşünerek tercih eder. Kimse 1 yıl ya da 5 yıl sonra yapılan işin bozulduğunu görmek ve bunu değiştirmek istemez mermeri tercih erken. Biz de mutfak tezgahından denizliğe, merdiven basamaklarından, kaplamaya mezar işçiliğine kadar her türlü işimizde önce kaliteye sonra da itinalı işçiliğe önem veriyoruz. Bu yüzden 4 ila 6 kişilik ekibimizle sadece Ellek’e değil çevre il ve ilçelerden de siparişlere gidiyoruz.” dedi.

Son Guncelleme: 15 Ocak 2013 23:14
  • Ziyaret: 9125
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

Henuz yorum yok...

Yorum Yaz