Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellekli Vatandaşın Çevreye Duyarlılığı

10 November 2015 04:39 Kategori Sokağın Nabzı


Ellek kasabasında Ellek belediyesi tarafından yapılan hizmetler kasaba halkı tarafından takdirle karşılanıyor. Bu kadar imkansızlıklara rağmen kasaba bünyesinde belediyenin çalışmaları yakından takip ediliyor. Eskisi gibi ana yol etrafında hayvan pisliği konulmasının önüne geçilmesi, ana yolun modern bir hal alması, yol kenarlarına yolcu durakların konması kasabanın geliştiğinin göstergesi olarak görülüyor.

 Bu düşünceye destekler bir icraat yapan Pemiler mahallesinde ikamet eden Hüseyin Tuna evlerinin bulunduğu cadde üzerindeki evinin cadde tarafına bahçe duvarı çekerek burada çevre düzenlemesine başladı.

 Bu konuda Tuna;"Herkes evinin etrafını düzenler ise belediye zor durumda kalmaz. Ben inanıyorum ki; ileri zamanlarda bu yolun olduğu dere ıslah edildikten sonra bu yolumuzda gerektiği şekilde genişletilecek ve asfalt veya parke taşlarla donatılacaktır. 

Burada bana düşen ise kendi evimin etrafını güzel bir duvar çekerek bu yapılacak olan hizmette hazırlanmaktır" diyerek her vatandaşın bu duyarlılıkta olmasını önerdi.

Son Guncelleme: 10 Kasim 2015 04:39
  • Ziyaret: 5177
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.