Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellekli Vatandaşlar Hayır Yapma da Yarışıyor, Kermese Büyük İlgi

26 December 2014 20:18 Kategori Öne Çıkanlar
Ellek Halkının Büyük Dayanışması

Ellek beldesinde vatandaşların desteği ile kurulan Ellek ilköğretim okulunda halkın desteği ile yapılan anaokulunun yararına düzenlenen kermes vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Yöresel yemeklerin yapıldığı kermese gelen vatandaş açık havada kurulan masalarda yemeklerini yiyerek destek oldular.

 Elde edilen gelir ile anaokulunun bütün borçlarının kapatılacağını belirten Okul müdürü Hakan Enci kermesle ilgili düşüncelerini "Ellek haber"e şu şekilde açıkladı; "Biz bu anaokulun açılmasında bu kadar ilgiyi göreceğimizi düşünmüyorduk. Fakat Ellek halkı bu korkumuzu boşa çıkardı.Ben öğretmenlik hayatımda bu kadar eğitime destek veren bir toplum görmedim.

Bizde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde buradaki vatandaşlarımıza sunmak istiyorum" dedi. Kermese katılan Ellek belediye başkanı Recep Soy kermesle ilgili olarak şu noktalara değindi;"Biz Ellek belediyesi olarak üzerimize düşeni fazlası ile yapmak istedik. Gücümüzün yettiği kadar bu okulun yapımına yardımcı olduk. En az bizim kadar da destekleyen ve burada ikamet eden vatandaşların desteği de görülmeye değer. Hepsinden Allah Razı Olsun" diyerek sözlerini tamamladı.


Son Guncelleme: 26 Aralik 2014 20:18
  • Ziyaret: 4800
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.