Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellekli Vatandaşlar, Karacaöğren-Ellek Yolunun Elleğe Bağlanması için Vali'ye Başvurulmalı

17 February 2015 22:14 Kategori Sokağın Nabzı
Eskiye Göre Bugün Çok Farklı

Ellek kasaba halkı, son günlerdeki gelişmeleri " Ellek Haber"'e değerlendirmek için muhabirimizle bir araya geldi. Bu vatandaşlardan biri olan ve sadece Ellek kasabası değil... bütün Düziçi bölgesini iyi tanıyan ve bu bölgelerde çerçicilik yapan Kasım Soy gelişmeleri şu şekilde değerlendirdi; "Ellek mutlaka ilçe olmalıdır. Daha önce ilçe olmak için elimize gelen fırsatı iyi değerlendiremedi. Tekrar bir şans daha gündeme geldi. Ben bir Ellek vatandaşı olarak ilçe olmaya tam destek veriyorum. Bu konuda üzerime düşeni de yapmaya hazırım"dedi. 

RAHATSIZ EDİCİ NOKTA

 Bizi rahatsız eden konuların başında ise; "Yarbaşı sınırları içerisinde olan bölgenin yolunun Yarbaşı belediyesi tarafından yapımının kabul edilmemesidir. Mantık olarak; belediyeler sınırlarına göre hareket etmelidir. Yolun sorumluluğu tamamen Yarbaşı belediyesine aittir. Eğer belediye bu sorumluluğu kabul etmiyor ise sınırlar acilen değiştirilmelidir. 

Bu istek için vatandaşlar Osmaniye Valiliğine müracaat etmeleri lazımdır. Durumu arz edip sorunun çözülmesini talep etmelidirler. Zaten; bu bölgedeki vatandaşların hepsi Ellek vatandaşıdır. Sınır düzenlemesi tekrardan yapılarak bu bölge insanları ve arazileri Ellek Belediyesine bağlanmalıdır. 

Bu günlerde Ellek belediyesinin çalışmaları başımızı döndürüyor. Beklentilerin hepsi Recep Soy başkanlığında gerçekleşiyor. Maşallah... Ellek belediyesinin çalışmaları çok güzel gidiyor. Yakın zamanda gerçekleşecek olan milletvekili seçimlerinde ise; Halk ile iç içe olan ve halkın değerini bilen bir milletvekili arzuluyorum. Umarım... Bu isteğimize göre bir arkadaşımız milletvekili olarak seçilir" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 17 Subat 2015 22:14
  • Ziyaret: 3509
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.