Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellekli başka bir iş adamından 500 öğretmene yemek

26 November 2016 17:50 Kategori Sokağın Nabzı
Ellek Kasabasının bağrında yetişerek, Gaziantep'de Zerafet Yemek fabrikasını, dört katlı, bin ikiyüz elli metre kare alanda yemek yaparak, 25 kişi çalıştıran Mustafa Mart, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlere yemek ikram etti. Yaklaşık 500 öğretmen, öğle yemeğinde Zerafet Yemek fabrikası firma sahbi Mustafa Mart'ın misafiri oldu.

Gaziantep’de yemek fabrikası açan Mustafa Mart, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerle yemekte bir araya geldi. Yemeğe gelen öğretmenler kapıda karanfillerle karşılandı.

Yaklaşık 500 öğretmenin katıldığı ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu etkinlikte, misafirlere Zerafet Yemek tarafından hazırlanan menü ikram edildi. Yüksek Gıda Mühendisi olan Zehra Mart(aynı zamanda Mustafa Mart'ın eşi olması da bir avantaj) önderliğinde ve danışmanlığında hijyenik ortamda hazırlanan yemekler misafirler tarafından beğeni ile karşılandı.

Zerafet Yemek Fabrikası firma sahibi Mustafa Mart, yemeğe katılan öğretmenlere teşekkür ederek, bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Çevremdekilerin geneli ve kardeşim de öğretmendir diyen Mustafa Mart, EllekHaber.com'a yapmış olduğu açıklamada şöyle konuştu; " Öğretmenlerimiz bizim başımızın tacıdır. Gelecek neslimiz onların ellerine emanettir. Geleceğimiz öğretmenlerimizin yetiştirdiği nesillerle şekillenmektedir. Bu nesli yetiştiren öğretmenlerimize minnettarız" dedi.

Yemeğe katılan öğretmenler ise böyle güzel bir etkinlil hazırladığı için Zarafet Yemek fabrikası firma sahibi Mustafa Mart'a teşekkür etti.


Son Guncelleme: 26 Kasim 2016 17:50
  • Ziyaret: 7078
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.