Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellekli biriketciler Nurettin Mart'a dert yandı

27 October 2016 21:52 Kategori Sokağın Nabzı
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Kasbasında son günlerde esnafın ve toplumun dertlerini anlatmak için baş vurduğu mercinin başında gelen İş adamı Nurettin Mar, esnaf ziyaretlerini kesintisiz olarak devam etmektedir.

Her ziyaretinde yeni bir şeyler öğrendiğini söyleyen Mart, esnafı ve çifçimizi dinledikçe inanın hem yüreğim burkuluyor, hem de sorunları çözmek için problemi bilmeliyiz mantığı içinde, yeni yeni problemler tespit ediyoruz dedi.

Bu günde Yeşildemirler mahallesinde biriketçi esnafımızı ziyaret ettik. Merhum İshak Yeşildemir'den sonra buralarla hiç ilgilenilmemiş, yollar başta olmak üzere, esnafın derdine çare aranmadığını görüyoruz dedi.

Nurettin Mart konuşmasına şöyle devam etti; " Biriketcilerimizin bana anlattıklarını kamuoyuna olduğu gibi aktaracağım bundan sonra diyen Mart, biriketciler alım gücünün düştüğünü, nakit para dönmediğini ve hep yaptıklarının borca gittiğini ve özellikle biriket hammaddesini almakta zorluk çekktiklerini söylediler"dedi.

Yetkililerin yeni pazarlar ve imkanların oluşturması gerektiğini ve yeni kapılar açmada kendilerine yardımıcı olmaları gerektiğini söylediler.


Son Guncelleme: 27 Ekim 2016 21:52
  • Ziyaret: 4176
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 2
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.