Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellekte Recep Başkan Farkı

10 February 2015 23:44 Kategori Sokağın Nabzı

Ellek kasabasında son zamanlarda baş döndüren değişimler kasaba halkını büyük sevince boğuyor. Yol yapım çalışmalarını her anını dikkatle izleyen belde sakinleri çalışmalara ve çalışanlara destek vererek el birliği ile çalışmalar devam ediyor. Hiç bir yerde görülmeyen bu dayanışma, örnek teşkil eden bir durum.

 Kasaba vatandaşlarından olanMuiddin Coşkun ''Ellek Haber''e şu açıklamalarda bulundu; ''Biz hayatımız boyunca bu kasabada bu zamana kadar böyle bir çalışma görmedik. Bu çalışmaya neden olan belediye başkanımız Recep Soy'a halkımız adına şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Burada çalışan işçilerimize yetişemediği noktalarda yardım etmeye daima hazırız. Bu hizmetlerden en önemlisi diyebileceğimiz yollarımızın yapılması bizleri mutluluğa boğuyor.

En önemlisi Belediye başkanımız Recep Soy'a inancımız boşa çıkmadı. Bütün söylediklerinin arkasında olduğunu yapmış olduğu hizmetlerle gösteriyor. Buda gösteriyor ki vatandaşların güveni boşa çıkmadı. İleri ki günlerde; Kanalizasyon projesi ve dere ıslahı ile Ellek kasabası modern bir yerleşim alanı olacağını söyleyebilirim'' diyerek sözlerini tamamladı

Son Guncelleme: 10 Subat 2015 23:44
  • Ziyaret: 4469
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.