Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ellek'te Telekom'a Ait Telefon Kablosu Çalındı

19 March 2013 23:27 Kategori Yerel Haber

Ellek kasabasında Türk Telekom'a ait yaklaşık 300 metrelik yer altı kablosu, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

Ellek merkezde Yıldız kuruyemiş önünü ile Kaplan internet cafe yanındaki iki logar arasında yer altına bulunan yaklaşık 300 metrelik siyah renkli içi bakır iletkenden oluşan telefon kablosunun düzgün bir şekilde kesilerek çalınmış olduğu tespit edildi. Gece geç saatlerde geldiği sanılan hırsız ya da hırsızlar logarlara inip önce kabloları kestiler daha sonra da diğer taraftan çekip muhtemel bir araca yükleyip götürdüler.

Jandarma’nın olayla ilgili tahkikatı devam ederken olayın üzerinden 3 gün geçmesine rağmen hırsızlara ulaşılamadığı ve Ellek’in bir kısmında internet ve telefon bağlantısının hala kesik olduğu öğrenildi.


Son Guncelleme: 19 Mart 2013 23:27
  • Ziyaret: 8034
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.