Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

En İyi Eğitimi Vermek Amacındayız...

19 April 2014 23:06 Kategori Düziçi Haberleri


Düziçi Halk Eğitim Merkezi Üzerine Düşeni Fazlasıyla Yapıyor

Düziçi Halk eğitim merkezi ve ASO Müdürlüğü Doğal gaz iç tesisatı boru döşemesi kursu sınıf öğrencileriDörtyol BOTAŞ İşletme Müdürlüğüne teknik gezi düzenledi.

 

Kurs öğretmeni Ali KAYAönderliğindeki meslek lisesi öğrencileri geziye işletme müdürlüğünü ziyaret ederek başladı. İşletme mühendislerinin teknik tanımlarıyla devam eden gezide işletmenin bütün alanları görsel olarak öğrencilere tanıtıldı.

 

İlçemiz de Petrol ve doğal gaz enerji kaynakları uygulama ve görme imkanı bulunmadığından dolayı; çok okuyan değil çok gezen mantığıyla hareket ettiklerini belirtenKAYA eğitimi görsel şölenle desteklediğini belirtti.

 

Kurs öğretmeni KAYA;"Memleketimiz sizin için ne yapacağı değil, sizin memleketiniz ve insanları için ne yapacağınızı düşünmenizin zamanıdır"felsefesiyle eğitimde ilçe insanı için bütün mücadeleyi göstereceklerini söyledi.

 

Teknik gezide, Botaş'daki çalışma sistemini inceleme imkanı bulan öğrenciler BOTAŞ İşletme Müdürlüğü idare yöneticilerinden teknik personeline kadarbize ve öğrencilerimize destek olan tüm personele teşekkür eden KAYA bu eğitimde ilçe insanına hayat boyu öğrenme mücadelesini aşılayan ve elini taşın altına koyan Düziçi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü idarecilerine de teşekkür etti. Bu eğitimlerin ilçe için de artarak devam edeceğini vurguladı.


Son Guncelleme: 19 Nisan 2014 23:06
  • Ziyaret: 6794
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.