Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

En Yüksek Verimi Elde Etmek İçin Köksal Tarıma Danışın

12 February 2015 22:11 Kategori Düziçi Haberleri
Köksal Tarım Sektöründe Bir Numara

En Yüksek Verimi Elde Etmek İçin Köksal Tarıma Danışın

Ziraat Mühendisi Yunus Köksal Kimdir?

1975 yılında Osmaniye'nin dereli köyünde dünyaya geldi. İlkokulu dereli köyünde okudu. Ortaokulu Osmaniye imam hatip lisesinde okudu. Liseyi Van Mehmet Akif Ersoy Lisesinde okudu. Üniversiteyi Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi ziraat fakültesi tarla bitkileribölümünde okudu. 2000 yılında Üniversiteden mezun oldu. 2000 yılında Osmaniye'de zirai ilaç bayisi olarak Köksal Tarım Ltd Şirketini kurdu. 2001 yılında mısır üzerine ıslah projesi yaptı.

Amerika'da büyük bir firmanın Türkiye sorumlusuna Arge danışmanlığı yaptı. Arge danışmanlığı yaptığı bu firmayla Çukurova bölgesinde 1000' den fazla buğday ve mısır denemeleri kurdu. İlaç sektöründe faaliyet gösteren büyük firmalara danışmanlık yaptı. Bu alanda ilaç denemeleri kurdu. 2005 yılında Düziçi'ne geldi.

Köksal Tarım Ltd. Şirketinin 2. şubesini açtı. Ve bu sektörde Düziçi ilçesine hizmet vermeye başladı. 2012 yılında Düziçi'nde Köksal Tarım Ltd. şirketine bağlı zeytin yağı üretim tesisi kurdu. 2013 yılında zeytincilik üzerine çalışmalar ve projeler hazırladı. Düziçi zeytinciliğinin geleceği konulu birçok çalışma yaptı. 2014 yılında Osmaniye'de faaliyet gösteren zeytin yağ fabrikalarının Teknik Uzman danışmanı oldu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ziraat mühendisi yunus köksal bölge çiftçilerine diyor ki;Tarım sektöründe deneyimli her branştan ayrı ayrı mühendisler ve teknik elemanlarla bu sektörde en iyi işi biz yapıyoruz.Geniş bir teknik ağa sahibiz. Ekibimizde Tarla bitkileri, Bahçe bitkileri, Bitki koruma, Toprak bölümü branşlarında mühendislerimiz hizmet vermektedir.Bütün çiftçilerimizin her konuda bizlerden danışmanlık hizmeti alabilir. Danışmanlık hizmeti ücrete tabi değildir.Düziçi ilçesinde en iyi tarım uygulamasını biz yapıyoruz. İyi tarım uygulamasından ve devletin vermiş olduğu desteklemeden faydalanmak isteyenleri bekliyoruz.

Ürünlerde yüksek verim almak için;

Düziçi bölge çiftçilerinin iş yerimize bekliyoruz.
Herhangi bir tarımsal sorunlarda çekinmeden bizlerle irtibat kurabilirsiniz.

KÖKSAL TARIM ve GIDA
Yunus KÖKSAL
Cep Tel: 0.506 856 17 96

Mustafa CÜCÜK
Cep Tel: 0.543 871 50 34
Adres: Cumhuriyet Mah. Banı Cad. No: 108
Düziçi/OSMANİYE





Son Guncelleme: 12 Subat 2015 22:11
  • Ziyaret: 6690
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.