Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Eskiye Göre Büyük Gelişmeler Yaşanıyor

05 March 2015 19:12 Kategori Sokağın Nabzı
Eskiye Göre Büyük Gelişmeler Yaşanıyor

"Ellek Haber" muhabiri Ellek halkı ile kasabada yapılan hizmetleri değerlendirdi. Mehmet Gök yapılan hizmetler hakkında sitemize bazı açıklamalarda bulundu. 

Gök bu konuda; "Ellek geçmişinde bu kadar hizmet görmedi. Ben Ellek belediyesinde yönetiminde aza olarak görevliyim. Şuan yapılan ve ileri ki günlerde yapılacak olan hizmetleri ilk önce ben haberdar olurum. Bazı kimselerin bilmediğini benim bilmem normaldir. Kasabamızda belediyemiz çok büyük hizmetlere imza atıyor. 

Yakın tarih de başlanacak olan kanalizasyon ve derelerin ıslahı projeleri bölgeyi en üst noktalara taşıyacaktır. Bu konuda çalışmaları bizzat takip eden Recep SOY bana göre bu başarılarının mimarıdır. 

İnanıyorum ki; Ellek halkı hak ettiği hizmetti Recep SOY ile yakalayacaktır. Bu konuda halkımızın adına Recep Soy'a teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


Son Guncelleme: 05 Mart 2015 19:12
  • Ziyaret: 4571
  • (Suanki Oy 3.4/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.