Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Evi yandı, İtfaiye gelmedi, şimdi de yardım yok

16 October 2012 17:54 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Kasabası Soylar mahallesinde yaşayan, eski belediye başkan aday adaylarından Mustafa Soy’un oğlu, Hasan Soy’un evi, elektrik kontağı sonucu çıkan yangın sonucu evi yanmıştı.

Evin yandığı gün, Belediye’ye ait İtafaiye aracının arızalı olduğu ve yangın günü lazım olan aracın hiç bakımı yapılmadığı da ortaya çıkmıştı.

Hem itfaiye aracının arızalı olmasından dolayı, sorumlu olan Belediye, eve yetişemediğinden dolayı ev yanıp kül olmuştu.

Tek başına yaşayan ve yetim olan Hasan Soy, şu an hem işsiz ve evsiz sokakta kalmıştı. Evini Belediye ve kaymakamlık tarafından yapılacağı söylendiği halde, hiç bir şeyin yapılmadığı görüldü.

Etraftaki insanların borç harç verdiği yardımla, her ay bir kaç tuğla alan Hasan Soy’un durumu içler acısı olduğu, komşuları tarafından söylenmektedir.

Acilen, Belediye ya da Kaymakamlığın bu olaya s ahip çıkması gerektiğini söyleyen komşuları. Eğer onlar sahip çıkmazlarsa, osmaniye valiliğine, orada da olmazsa, Ankaraya Başbakanlığa kadar seslerini duyurmamız için, "ellekhaber.com” i arayan Hasan Soy ve ykınları ve komşuları, hepimiz sorumluluk altındayız dediler.

” ellekhaber.com” olarak bu olayın peşini bırakmayacağımızı kendilerine söyledik.

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 17:54
  • Ziyaret: 11083
  • (Suanki Oy 4.9/5 Yildiz) Toplam Oy: 11
  • 2 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.