Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ey-Seyid Hulusi Efendi Vakfı Düziçi Hayır Çarşısı Kermesi Başladı

09 April 2015 21:17 Kategori Sokağın Nabzı
Allah Rızası İçin...

Düziçi ilçesinin merkez parkında kurulan Hayır Çarşısı Kermesine vatandaşlar beklenen ilgiyi göstermeye başladı. Kermesin amacı hakkında "Düziçi Times"e açıklamalarda bulunanİmam Zekeriya Öner şu açıklamalarda bulundu;Bu kermesin açılmasına vesile olan bütün hayır sever arkadaşlarımızın tek amacı var o da;"ALLAH RIZASI İÇİN"yapılan bir çalışmadır.

Nerede olursa olsun... okumak isteyen ve durumu olmayan öğrencilerimizin elinden tutmak ve onlara bu doğrultuda yardımlar yapmak amacını taşımaktadır.

Biz"Ey-Seyid Hulusi Efendi Vakfı"adına bu çalışmayı yürütüyoruz. Bu kermes de yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımızın yardımlarının hepsi yerine ulaşmaktadır. Burada hizmet eden bütün arkadaşlarımız erkek ve bayanlar bizden hiç bir ücret talep etmemektedirler.

Tek amaç"Allah Rızasıdır"diyerek yardım da bulunmak isteyenleri kermese davet etti. Kermes 10 gün boyunca hizmet vereceğini belirtti.


Son Guncelleme: 09 Nisan 2015 21:17
  • Ziyaret: 5749
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.