Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Fasulye'nin Üstadı "Fasuli" bu günlere nasıl geldi

20 January 2014 12:39 Kategori Dünya

Kaliteli servis anlayışı, güler yüzlü çalışanları ile İstanbul'un kısa süredevazgeçilmez yemek mekanlarından biri olan Fasuli' de Doğu Karadenizmutfağını temsil eden Fasuli Lokantalar zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Köse, Dunyatimes.com’a yapmış olduğu açıklamada; " Mutfağımızın ana yemeği olan Fasuli Doğu Karadeniz' de yetişen özenle seçilmiş şeker fasulyesinden yapılmaktadır. Türk mutfağının değişmeyen simgesi olan fasulye, Akif Usta' nın maharetli elleri ile hazırlanarak eşsiz bir lezzete Fasuli' ye dönüşüyor. Hazırlanışındaki özel sırları, farklı damak tadı ve eşsiz lezzeti ile Fasuli' yidünya mutfağına taşımak istiyoruz” dedi.

Ayrıca, Fasuli Lokantalar zinciri bu günlere nasıl geldiği hakkında geniş bilgiler veren Mehmet Akif Köse; "Biz sizi, siz sevdiklerinizi Fasuli’de ağırlayın” dedi.


Son Guncelleme: 20 Ocak 2014 12:39
  • Ziyaret: 4434
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.