Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Geçmişe Değil Geleceğe Bakalım

26 September 2013 22:09 Kategori Ellek Dün ve Bugün


Ellek beldesinde yaşamını sürdürenOsman Coşkungünümüzde yaşadığı sıkıntıları "Ellek Haber"e anlattı.


Osman bey, sizi kısaca tanıyabilir miyiz?


1951 yılında Ellek beldesinde doğdum. Yaşantımın her evresini burada geçirdim. Şuan Ellek Merkez mahallesinde (orta oba mahallesi) ikamet ediyorum. Demir çelik fabrikası emeklisiyim. Çiftçilik yaparak geçimime katkı sağlıyorum.


Ellek beldesinde sizi rahatsız eden sıkıntılarınız var mı?


Beldemizde beni rahatsız eden sıkıntılarımız vardır. Bunlar çözülmeyecek sorunlar değil. Özelikle; arazi yollarımızın yapılması, ara yollara bakım yapılmasının gerekliliğini, yeni açılacak yolların açılıp, hizmette girmesini istiyorum. İktidar partisinin bir belediyesinden daha fazla hizmet yapmasını bekliyorum. Bu durumun kıymettini iyi bilmeliyiz. İçme suları ile ilgili sıkıntılar yaşadık. Cebeli bereket tarafından gelen içme suyu şebekesinin beldemize de katkı sağlamasını bekliyoruz. Kış girmeden kanalizasyon işimizin de ivedilikle çözülmesini istiyorum. Sorunlarımızın geç olmadan çözülmesi umuyorum.


Son Guncelleme: 26 Eylul 2013 22:09
  • Ziyaret: 5831
  • (Suanki Oy 4.6/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.