Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Geleceği Düşünerek İcraat Yapalım

04 February 2014 23:22 Kategori Düziçi Haberleri

"Düziçi Times" Düziçi ilçesinin sanayi sitesinde tamircilik yapanMehmet Türkoğlu'nailçe ilgili sorular sordu.

 

Düziçi ilçesinde bulunan sanayi sitesi ihtiyaçları yeteri kadar karşılıyor mu?

 

İlçemizde bulunan sanayi sitesi ihtiyaçları karşılayabiliyor. Çünkü bizim buralarda ağır vasıta araçları pek fazla bulunmuyor. Bizim yaptığımız araçlar hafif tonajdaki arabalardır. Bu yüzden arızalara yabancı değiliz. İhtiyaca gerektiği şekilde cevap verebiliyoruz.

 

Yarbaşı-Ellek arasında bir organize sanayi kurulması düşüncesini nasıl karşılarsınız?

 

Bu bölgede organize sanayi kurulması çok güzel olur. İlçe içerisindeki sanayi sitesi şuan için ihtiyaçlara cevap veriyor. Ancak, ileri yıllardaburanın kaldırılması gündeme gelecek. Biz o zaman nerede atölyemizi kuracağız diye düşüneceğiz.Er- geç bu sıkıntı gündeme gelecek. İleriyi düşünmeli ona göre hareket etmeliyiz. Ben tarım arazilerinin olduğu bölgelerin yanlış kullanılmasına karşıyım.Bu yüzden Karatepe bölgesinde organize sanayi kurulmasını destekliyorum.

 

Ellek- Şekerdere arasındaki yolun genişletilmesini destekler misiniz?

 

Düşünün bir kere;o yolun genişleterek düzenli hale gelmesi herkesin yararına olacaktır.Ben Osmaniye iline daha çabuk ve daha az masrafla ulaşacağım. Eski yolun güvenirliği çok az, fakat bu yolun güvenirliği daha fazla. Bütün vatandaşlarımız burayı tereddüt etmeden tercih edeceklerine inanıyorum.


Son Guncelleme: 04 Subat 2014 23:22
  • Ziyaret: 4195
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.