Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Gelen Ellek Belediye Başkanları ne iş yaptı, bölgemize hizmetleri nelerdir?

16 November 2014 00:25 Kategori Politika


Saadet Partisi Ellek Belde Başkanı Doğan Gök, Ellek Kasabasında belediyelerin Çalışmalarını Ellek Haber'e değerlendirdi. Gök; " Son günlerde yoğun bir çalışma içine giren MHP'li Belediye Başkanı Recep Soy'un çalışmaları çok iyi gidiyor. Fakat, şu an bir karara vararak, değerlendirmek için erken" dedi.


Öteyanda, karacaöğren'den Ellek Kasabasının girişine kadar olan yol'un bakım çalışması yarbaşı belediyesi tarafından yapılması gerekirken, hatta önceki Ellek Belediye başkanı İshak Yeşildemir yolu yapıp Yarbaşı Belediyesine teslim etmişti. Yarbaşı Belediyesi bu yolu hiç yaptırmadı. Ne yazık ki, şu andaki belediye de tamir işleri ile eski şeklini almaya çalışıyor... Bu yanlış bir durum dedi.


Ayrıca, bu güne kadar gelen Ellek Belediye Başkanları ne iş yaptı, bölgemize hizmetleri nelerdir? Yoksa Ellek sadece oy veren ve seyreden bir konumda mı? Gelmiş geçmiş şu an yaşayan belediye başkanları Ellek kasabasına ne kazandırdılar? Sizlerin vasıtası ile kamuoyuna açıklamalılar.


Yaklaşan milletvekili seçimlerinde, Ellekli vatandaşlar açık açık sormalı, bu güne kadar ne yaptın, 3 madde söyleyin demeli. Kalkıp bizlere devletin yaptırdığı şeyleri değil, kendi yaptıklarını anlatmalılar. Neden hep Ellek kasabası göç veriyor, neden iş imkanları oluşturulmuyor da sadece laf edebiyatı yapılıyor. Ellek neden sürekli parti değiştiren ya da kaybeden tarafta bulunuyor. Tüm belediye başkanları toplanıp Ankara'ya gidiyor, herkes faydalanıyor, Ellek eli boş dönüyor. Neden?


Biz Saadet Partisi olarak, hak ve adaletin partisiyiz. Biz tumturaklı sözler söylemeyiz. Hep doğruları söyleriz. Biliyorsunuz doğruyu söyleyen kişinin de fazla dostu olamaz. Bunu neden misal verdim. Saadet Partisinin fazla oyu yok diyebilirler size... Ama siz buna değil, vaziyete göre tavır alanlardan çekininiz. Kötü olan, "Para Kazanmak değil, Paranın Kazandığı insan, ya da bir eksende durmamaktır" dedi.


Son Guncelleme: 16 Kasim 2014 00:25
  • Ziyaret: 5002
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.