Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Gelişen Ellek için Neler Yapabiliriz

22 March 2013 20:44 Kategori Yazarlar



Kasabamız OSMANİYENİN en şirin en güzel yeridir. Bölge olarak verim oranı adeta topraklarımız fışkırıyor.Örneğin kasabamız son zamanlarda özellikle bahçe cilikte özellikle zeytincilik de Osmaniyede yani Ak deniz bölgesinde ilgi çekmeye başladı.Ellek de zeytin yağı çok kaliteli olduğu artık biliniyor çünkü mühendisler araştırmasında çok kaliteli ama neden sudan mı yoksa havadan mı topraktan mı bunu araştırmaktadırlar.

Biliyorsunuz ki artık zeytin dedik mi akla ilk gelen Ellek olmaya durdu Tüccarlar şimdiden geliyorlar nasıl yapalım buralardan yer alalım salamura yağ gibi değerlendirelim. Bunun da bize Kasabamızın bütün köylerin ortak noktası haline gelmesin dendir. 

Ellek artık merkez olma yolunda Beldemizden Osmaniye yolu bütün köylerin geçiş alanı oldu,örneğin Yazlamazlı, Atalan,Böcekli,Pirsultanlı,Çunur,Çerçioğlu,Karakuyu,Celiller,Bostanlar,Karagedik,Selverler,Aşeler gibi birçok belde ve köyler artık bu bağlantı yolunu kullanıyorlar. Tabi ki kullanırken de haliyle petrol, market, lokanta, pastane,postane,Fırın,Demir doğrama, Kırtasiye,Konfeksiyon,Mefruşat,Değirmen,Foto,Kaför,Beyazeşya,Mobilya,Oto Tamircisi,Dişcisi,Sağlık ocağı ,Okullar gibi birçok yerlerden faydalanılıyor.


Özellikle Kasabamızda POSTANE sanki Banka gibi çalışmaktadır.Bu saydığım köyler çoğunluğu burayı kullanıyor hem ulaşım olarak hem de geldiğinde Ellekte aradığı birçok şeyi buluyor. Daha şimdiden kasabaya yapılmakta olan inşatı devam eden çok amaçlı çocuklar ve yetişkinler için yapılan park Köylerden ilgi görmeye başladı ailesini alıp gelmeye başladılar çevre köylerden inşallah gelişen Ellek den Bahsediyoruz.Ellek de aşamadığımız bir nokta var oda kasabada belediye seçimi maalesef 5 senede bir seçim oluyor olan beldeye oluyor diyelim ve anlayanlar anlamıştır. 

Devamı ileriki günde devam edecek kaldığımız yerden.


Son Guncelleme: 22 Mart 2013 20:44
  • Ziyaret: 3913
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları