Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Gençler Ellek sorunlarına duyarsız kalmıyor

26 July 2015 12:18 Kategori Güncel Haberler
Bugüne kadar gençlerin sustuğu Ellek Kasabası’nda artık gençlerde söz sahibi olmak istiyor. Gençler işler caddelerin daha canlı olmasını talep ediyor.

EllekgençleridenBestami Yıldız, Ellek Kasabası’nın sorunlarını bugüne kadar hem yetişkinler konuşurken bu kez Ellekli gençler konuştu. Ellekli gençler adına konuşan Bestami Yıldız, kanalımıza şunları değerlendirdi: Atalarım bu kasabada yaşamını sürdürmüşler. Şimdi ise biz, bu kasabada hayatımızı sürdürüyoruz. Bugün için kasabamızın en çok gelişmesini isteyen kesim biz gençleriz. Ellek kasabası artık eski kabuğundan çıkmalıdır. En işlek bölgesi olan belediye caddesinin olduğu yerin merkez cami civarına geniş bir meydan ve park yapılarak güzel bir görsellik katılarak bu meydana fıskiyeli bir havuz etrafına banklar konarak dinlenme alanları oluşturulmalıdır. Kasabamızın içinde bulunan derelerin acilen ıslah edilmelidir. Her mahalle için sorun teşkil eden kanalizasyon hatlarının döşenmesi, kasabamızda ki ara ve ana yolların acilen yapılması, yolu olmayan yerlere yeni yollar açılması, gençler için sosyal alanlar basket, futbol, yüzme havuzları gibi yerlerin yapılması ile kasabamızın gelişmesini sağlayacaktır. Bize bu konuda açıklama yapma fırsattı veren "Ellek Haber" sitesi yetkililerine de ben ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 26 Temmuz 2015 12:18
  • Ziyaret: 2388
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.