Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Gök Ticaret'ten Hizmet Atağı

16 October 2012 19:47 Kategori Ekonomi

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinin Ellek Kasabasında, 1975′den bu zamana, babadan oğula devam eden ve bir aile şirketi olan GÖK Ticaret, müşteriye hizmeti esas alarak, hizmetlerinde sınır tanımıyor. Hızlı ve kaliteli hizmet vermek için, şirkete yeni bir araç alarak müşterinin ayağına giderek, müşteri memnuniyetini ön plana çeken Gök Ticaret, elektrik işlerinde Ellek kasabasında ve civarında adını duyurmaya devam etmektedir.

Şirket yetkilis ve Pazarlama Müdürü Necmettin Gök konu hakkında şöyle dedi; ” Herşeyden önce müşterinin rahatlığı ve güven içerisinde Gök Ticarete bakması önemlidir. Yani Müşteri kendini rahat hissetmelidir. Ne gibi.. Şöyle.. Şayet Müşterilerimizin her hangi bir elektrik arızalarının olmalarından dolayı, bilmeliler ki, Gök ticarete telefon ettiğim zaman gelip evimde dahi hizmetimi görebilirler diye düşünmellilerdir. Bu yüzden işlerini bırakıp bu işlere efor harcamamış olurlar” dedi.

Öteyandan, ileriye yönelik hedeflerini de açıklayam Necmettin Gök; ” Bundan sonraki hedeflerimiz, sadece Ellek kasabası değil, Osmaniye sathında bu işleri genişleteceklerini hatta gerekirse, tüm Osmaniye ilçelerine yayacaklarını, yeni elaman ve yeni araçlar alarak hizmetlerini ve istihdam güçlerini artıracaklarını” söyledi.

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 19:47
  • Ziyaret: 11329
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.