Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Gökçe aile ve akrabası Bayramda bir araya geldi

20 September 2016 10:59 Kategori Ellek Dün ve Bugün
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Gökçe ailesi ve akrabası Mustafa Gökçe önderliğinde bir araya geldi. Sözlerine selamlama ile başlayan Mustafa Gökçe, şöyle devam etti; " Öncelikle kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum"dedi.

Gökçe sözlerine şöyle devam etti; "Bu yıl birincisini idrak ettiğimiz GÖKÇE AİLESİ VE AKRABALARI BULUŞMA ŞÖLENİ konumuz AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARINA MEVLİDİ ŞERİF OKUTULMASIDIR" dedi.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak az. Büyük badireler atlattığımız bu günlerde Birliğe ve beraberliğe çok ihtiyacımız var . Bu vesile ile eğitim ailede başlar düşüncesi ile önce aile ile birlik olma ve akabinde diğer ailelerle birlik olup bu güzel vatan için ayrılığı Dargınlığı ve küskünlüğü bir kenara bırakma ve toprağımıza sahip çıkma zamanı geldi de geçiyor diyerek toplandık.

Gencecik vatan evlatları toprağa düşerken sizler başınızı yastığa koyarken hiç düşündünüzmü onların çocuklarını eşlerini anne baba ve kardeşlerini yada bir fatiha okumayı hiç düşünüyor musunuz ?

Aradan birkaç gün geçince unutuyormusunuz yoksa ? Ne olur unutmayalım ve dualar okuyarak ve aile Ziyaretleri ile yanlarında olduğumuzu sık sık hatırlatalım. BİR OLALIM BİRLİK OLALIM ...

Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. ALLAH BİZLERE DİNDE BİR İMANDA BİR DİLDE BİR VE BAYRAKTA BİR OLMAKTAN AYIRMASIN...


Son Guncelleme: 20 Eylul 2016 10:59
  • Ziyaret: 8915
  • (Suanki Oy 3.8/5 Yildiz) Toplam Oy: 8
  • 3 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.