Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Gönül İmamına,Gönülden Bu İsmi Verelim

27 June 2014 03:31 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Bizde Ona Hayır İşleyelim

Ellek kasabasının merkez camisinin yeni inşaatına isim arayışı devam ediyor. Vatandaşın gönlü bir zamanların gönül imamı olan Hacı Ahmet Gök tarafında. İnşaat hızla devam ederken bir yandan isim olarak ne olacağı merak ediliyor. Bunun üzerine ''Ellek Haber'e  konuşan vatandaşlar ismi çoktan gönüllerine yerleştirmiş. Bu konuda söz alan Halil Yıldız şunları söyledi;

''İyi kötü hatırlarız rahmetli Hacı Ahmet Gök'ü Allah mekanını cennet eylesin. Bu insan bu kasabaya merkez cami yapılırken hiç bir karşılık almadan hem toprağını vermiş hemde yapımını yapmıştır. Bununla da kalmayıp cami boş kalıp cemaat ibadetini Allah'a arz eylesin diye gönüllü imamlık yapmıştır. 

Bu kadar hayır üzerine bir isim çok mu. Bence çok değil. Yetkili olarak bizim sesimizi dinlesin ve hayır işleyen Hacı Ahmet Gök kardeşimizin ismini koyalım ve böylece bizde ona hayır işleyelim, kısaca gönül imamına, gönülden bu ismi verelim'' dedi.

Son Guncelleme: 27 Haziran 2014 03:31
  • Ziyaret: 5757
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.