Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Gözlükçüler sounlarını TBMM taşıdı

18 February 2017 22:35 Kategori Güncel Haberler
TBMM’ de Milletvekilleri ve Başbakanı ziyaret eden sektör temsilcileri sorunlarımızın çözülmesi için taleplerde bulundular.
Türkiye’ nin değişik illerinden gelen Gözlükçüler ve Optisyenler dernek başkanları 14 Şubat 2017 tarihinde Ankara da buluştu.

Bu buluşmada Ellek Haber olarak dikkatimizi çekenlerden biriside, Özellikle Ellek kasabasının yetiştirmiş olduğu, gözlük sektöründe zirveye ulaşan Nuh Okur, bu buluşmada dikkatleri üzerine çekti. Oda başkanları ile gözlükçülerin sorunlarını başbakana iletti.

Tüm Gözlükçüler ve Optisyenler Dernek başkanı Mahmut Yetim'in organize ettiği TBMM ve Başbakanla görüşme ziyaretine Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Genel başkanı Turgut Vardi ve yönetim kurulunun katılımının yanı sıra Türkiyenin muhtelif illerinden gelen dernek başkanlarının da katılımı ile 24 kişilik heyet mesleki sorunlarımızı TBMM’ ye taşıdı.

Başbakanlık toplantı odasında gerçekleşen görüşmede Oda ve birlik yasasının onaylanması, mesleki sorunlarımız başbakan Binali Yıldırım’ a aktarıldı. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda mesleki sorunlarımızı dinleyen başbakan, çözümler konusunda sektörümüze yardımcı olacağını ifade etti.

Toplantının asıl konusu Oda ve Birlik yasası oldu. Başbakanlık toplantı salonunda gerçekleşen görüşmelerde fotoğraf ve görüntü alınmasına izin verildi. Toplantıya Akp grup başkan vekili Mustafa Elitaş, Şanlı Urfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Ahmet Eşref Fakıbaba katıldı.



Son Guncelleme: 18 Subat 2017 22:35
  • Ziyaret: 3960
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.