Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Gücüne Göre Hizmet Yapılıyor

13 May 2015 21:43 Kategori Sokağın Nabzı
Gücüne Göre Hizmet Yapılıyor

Ellek kasabasında Ellek belediyesinin çalışmalarını değerlendiren vatandaşlar belediyenin çalışmalarını çok beğendiklerini belirtiyor. Bu konuda "Ellek Haber" muhabiri Ellek vatandaşlarına Ellek belediyesinin yaptığı çalışmaları sordu. Bu konuda açıklama yapan Selahattin Tuna şunları söyledi;" Bir belediye neler yapabilir ilk önce onu iyi bilmeliyiz. Bizim Ellek belediyesinin çalışmaları muhalefet parti belediyesi olmasına karşın çalışmaları göz dolduruyor.

 Bir çok Ellekli arkadaşlarımda benimle aynı düşüncede olduğunu söyleyebilirim. Bu çalışmaların yapılmasının mimarı da Belediye Başkanı RECEP SOY'dur. Kendisini yaptığı çalışmalar nedeni ile takdir ediyorum. Ellek halkının yapılacak hizmetler ile ilgili olarak; sabırlı olmalarını diliyorum. Başkanımıza biraz zaman vermeliyiz. Yapılacak olan daha çok hizmetler var hepsinin zamanla yapılacağından da eminim" diyerek Ellek Halkını sabırlı olmaya davet etti.

Son Guncelleme: 13 Mayis 2015 21:43
  • Ziyaret: 3497
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.