Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Güllerle ve Tatlılarla karşılanan Öğretmenler çok mutlu oldular

25 November 2016 19:22 Kategori Politika

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek kasabasında Teog nedeni ile bir gün sonra kutlanan 24 Kasım öğretmenler günü, gecikmeli de olsa kutlandı.

Ellek kasabasının yetiştirmiş olduğu nadir insanlardan birisi olan İşadamı ve kanaat önderi Nurettin Mart, bu güne kadar yapılmayanları yapmaya ve Ellekli vatandaşların takdirlerini kazanmaya devam ediyor.

Önceden hazırlamış olduğu "Güller" ile "Baklavaları " alarak öğretmenlerimizi ziyaret ederek onların 24 Kasım öğretmenler gününü kutlaması, öğretmenlerimizi de çok duygulandırdı....

Bu zaman kadar kendilerini bu şekilde bir kutlama ile taltif edilmediklerini söyleyen öğretmenlerimiz, bu tutum ve davranışından dolayı Nurettin Mart'a çok teşekkür ettiler.

Ellek Kasabasında Şehit Burak Mart ilköğretim ve Şehit Necmettin Yıldız ilköğretim okullarını ziyaret eden Nurettin Mart, Ellekhaber.com'a yapmış olduğu açıklamada; "Öğretmenlerimiz bizlerin ve milletimizin baş ucunda taşımas gereken birer çiçektir. Onlar bizlerin ve geleceğimizin teminatlarıdır. Onlar bizlerin geleceğini sağlayan eli öpülesi insanlardır. Ne kadar hizmet etsek de azdır" dedi.

Ayrıca, vatandaşların takdirini kazanan Nurettin Mart bu davranışından dolayı öğretmenleri duygulandırırken, vatandaşları da hayran bıraktı. Adeta kalplere kazındı, bölgede ilk defa böyle karşılandıklarını söyleyen öğretmenlerimiz ise bu günü asla unutmayacaklarını söylediler.


Son Guncelleme: 25 Kasim 2016 19:22
  • Ziyaret: 3892
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 10 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.