Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Haber Bahce" Yayın Hayatına "Bahçe" de Başladı

22 October 2014 22:54 Kategori Yarbaşı-Bahçe

Afmedya Grubu tarafından yayın hayatına başlayan "www.haberbahce.com" haber sitesi 23 Ekim 2014 olarak Yayın hayatına başladığını duyurdu.


Afmeday Grubunun Osmaniye bölgesinde, Osmaniye, Düziçi ve Ellek Kasabasının ardından, Bahçe ilçesinde de Yayın hayatına başlaması bölge vatandaşları tarafından sevinçle kaşılandı.


Bu zamana kadar seslerini duyuramayan bölge vatandaşları, bundan sonra kendilerine ait bir haber sitesinin bulunması, seslerimizin daha gür çıkması anlamında yorumladılar.


Afmedya.net "   Grubu adına söz alan, Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Abdulvahap Filiz; "Bölgemizde 4 haber sitesine ulaşmak, hem bizler hem de bölgemiz adına sevindirici bir durum. Bölge insanımızın seslerini daha gür çıkarması, demokratik bir ortamın oluşmasına katkı sağlayacaktır" dedi.


Ayrıca, bölge halkına eşit bir mesafede durarak yayınlarını sürdürecek olan, haberbahce.com haber sitesi, kapılarını herkese açacağını, bölgede herkesin sesi ve kulağı olacağına, isteyen herkes, özellikle gurbette yaşayanların kendi haberlerini göndererek yayınlanmasına öncelik verileceği bidirildi.
Son Guncelleme: 22 Ekim 2014 22:54
  • Ziyaret: 4828
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.