Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Halep yanıyor Dünya sessiz Ölen Müslüman

13 December 2016 19:08 Kategori Öne Çıkanlar
Dünya üzerinde islam dünyası yanıyor. Müslümanlar gaflet içerisinde zevklerinin ve rahatının kölesi olmuşlar, yerlerinde kımıldamadıkları gibi hisleri dahi ölmüş hissetmiyorlar.

Arap dünyası sessizliğini koruyor. Dünya müslümanlarının başları ve devlet yöneticileri batılılar tarafından satın alınmış... Hiç kimse sesini çıkarmıyor. Şimdiki katil Esed'in babası Hama da günde 55 bin kişiyi öldürdü 1980'li yıllarda. O zamn ona silahı verenlerde batılı idi.
Dünyada Müslümanların başvuracağı tek merci, yardım istediği terk merci Peygamberimiz tarafından övülmüş Evlad-ı Osmanın torunları Müslüman Türkiyedir.

Halep de Müslümanlar ölüyor, kadınlara tecavüz edilerek öldürülüyor, çocuklar göz kırpmadan öldürülüyor. Dünya sessizce izliyor. Neden ölen Müslüman da ondandır.

Bölgemizde tüm STK'lar sivil kuruluşlar bölgemizde yürüyüşler düzenlemeli en azından sesini duyurmalı ve dua etmeli. Zaten dünya üzerinde Mazlumların tek sahipleri Türkiye'nin elidir.

Herkesi duyarlı olmaya çağırıyoruz. Dua'ya çağırıyoruz. Vatan uğrunda ölen şehittir...Namusu ve ırzı uğruna ölen şehittir...Malı uğruna ölen şehittir...Zulüm karşısında susan da aynen yapan gibidir...


Son Guncelleme: 13 Aralik 2016 19:08
  • Ziyaret: 9046
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.