Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Hani Başkan Yukarı Elleği Ziyaret Etmiyordu

05 December 2013 22:35 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Belediye başkanı İshak Yeşildemir halkın sorunlarını dinlemek için Çevlik Mahallesinde ve orta oba mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Yaptıklarını ve yapacaklarını vatandaşlara geniş bir şekilde anlattı. Başkanın bu ziyareti vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı.

 

Belediye başkanına teşekkür eden Ellek’li vatandaşlar, son günler belediyenin yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşılıyoruz” dediler.

 

Ayrıca, çevlik ve orta oba mahallesi esnaf ve vatandaşlarınca sıcak bir ilgi ile karşılanan belediye başkanı Yeşildemir; " Son günlerde bazıları aleynimiz de olabilirler, bazıları bizden, bazılarına iltimas geçmemizi istiyorlar, ama biz bunları reddediyoruz, ve halkımız ne istiyorsa onu yapıyoruz, sonuna kadarda yapacağız” dedi.

Son Guncelleme: 05 Aralik 2013 22:35
  • Ziyaret: 6661
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 3 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.