Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Hasanbeyli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nden fakir öğrenciler için kermes

02 July 2013 18:12 Kategori Osmaniye Haberleri
Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde Hasanbeyli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, geliri ilçede okuyan fakir öğrenciler için kullanılacak kermes düzenlendi. Kermes, 10 gün süreyle açık kalacak.

Kermes açılışı sebebiyle Hasanbeyli Lisesi bahçesinde düzenlenen programa Kaymakam Osman Demir, Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu, AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, İlçe Emniyet Amiri Ali Çağlar Ünal, İlçe Müftüsü Hasan Cerit, İlçe Sağlık Grup Başkanı Aliye Tepeli ve yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda Mustafa Özcan Güneşdoğdu Kur'an-ı Kerim tilavet ederken, genç sanatçı Hanifi Gökhan ve Ozan Maranlı da ilahi ve ezgiler seslendirdi.

Hasanbeyli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği adına bir konuşma yapan İbrahim Karakaya, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, "Havası güzel, suyu güzel, insanı güzel bir ilçede yaşıyoruz. Hasanbeyli’nin havasını teneffüs edip suyunu içip bu ilçeye hizmet etmemek olur mu? Bu güzel ilçemize herkes hizmet etmeli. Bu hizmetlerin bir ucundan tutmak için 2009 yılında kurulan derneğimiz gençlerimize yönelik faaliyetler sürdürmektedir. Açtığımız okuma salonunda yavrularımız SBS’ye hazırlanmaktalar. Kalıcı bir okuma salonu için çalışmalarımız devam ediyor.” diye konuştu.

Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu ise "Bugün kelamların en güzeli olan Kur'an-ı Kerim'i en güzel tilavet eden Mustafa Özcan Güneşdoğdu ilçemizde Kur'an ziyafeti veriyor. Bundan daha güzel bir şey olur mu? Hasanbeyli, her şeyin en güzeline ve en iyisine layık. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Programın sonunda etkinliğe destek veren Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu, Demirpen Firması yetkilisi Mustafa Demir ve Sadırlı Fırın’dan Serdar Sadırlı ile okuma salonuna arsa bağışlayan Aziz Denizoğlu ile sanatçılara teşekkür plaketi verildi.
Son Guncelleme: 02 Temmuz 2013 18:12
  • Ziyaret: 3952
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.