Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Her yağmurda yolun hali içler acısı çocuklar çamurda oynuyor

11 December 2016 12:56 Kategori Politika
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek kasabasında mahalle yollarının yapılmamasından muzdarip olan Ellek kasabası sakinleri, Ellek haber'e göndermiş oldukları hakklı itirazlarını kamuoyuna ve başkana duyurmamızı istemekteler. Her yağmur yağdığında manzara hep aynı dediler.

Mertler mahallesinin yol sorunu devam ederken şimdi da Ortoba Mahllesinin yolları artık çekilmez hale geldiğini, evin kapısından yola çıkan her çocuk çamur içinde oynamak zorunda kalıyor.

Bizden acilen mahallelerini ziyaret etmemizi isteyen Fatih Ellek isimli vatandaşımız Ellek Haber'e yapmış olduğu açıklamada; " ...diyorum ki mahallelere bir ziyarette bulunsaniz içler acısı yol durumlarını gündeme alsanız nasıl olur acaba...belki alt yapı çalışması diyeceksiniz ama alt yapısı biten mahalleler var ve alt yapımı engel olmayacağı daha nice çalışmalar var lutfen tarafsız haber olarak bu konuyu ele almanızı rica ediyorum...."dedi.

Belediye makamı mazeret yeri değildir, Ellekli vatandaşlar başkanı neden seçerler, sorunlarımıza çözüm bulunsun diye. Yapacağım, edeceğim lafları ile diğer seçim geldi, bizim mahalleden ne isteniyor? Neden yapılmıyor. Derelerimizin hali ortada.

Başkan yapacağım, yapacağım diyorda ama ne zaman. Önümüzdei Mart-Nisan da seçim başlıyor zaten. Karar verildiği gün yeni başkan gelecek.

Hükümetimiz her belediyeye yardımları çok iyi, şekerdereye gidin köy olduğu halde muhtarın yaptığı hizmete bakın. Ben Ellek kasabası belediye diyemiyorum etrafıma" dedi.


Son Guncelleme: 11 Aralik 2016 12:56
  • Ziyaret: 6048
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.