Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Herkes yaylada, MART Pen görevde..

16 October 2012 18:45 Kategori Yerel Haber

Son günlerde sıcakların artması ile birlikte, bölge yaşanmaz hale gelirken, sıcaklıklarla birlikte artan sivrisineklerde bunun cabası oldu. Bölgede çok farklı sektörleri içerisine almakla birlikte,”Mart Pen” ismiyle kendini duyurmaya çalışan şirket yetkilisi Mehmet Emin Mart; "Sıcakların artması ile birlikte, Düziçi ilçesi başta olmakla beraber, Ellek kasabası gibi beldelerde ve köylerde sivrisinek yogunuğu yaşanmaktadır.

Biz "Mart Pen” olarak hemen bu soruna çözüm getirmek için harakete geçtik, bir takım çözümler ürettik insanımızın rahat şekilde geceleri uyuması için..Bunları şöylesıralayabiliriz, her türlü pencere ve kapıya (Ahşap, demir Pvc..vs) gibi yerleri gözetmeksizin ki, aynı zamanda bu işleri yapmak için tecrübeli ve çözüm odaklı personeli ile anında da hizmet vermelisiniz. Biz hem bu ekibimizle hem de bünyemizdeki diğer şirketimizle, bu şirketimiz sineklik teli üretmektedir ve fiyat olarak da bölgenin durumunu gözeterek uygun bir fiyat belirledik. Müşterilerimiz bunu bizden öğrenebilirler” dedi.

İşte çok yönlü bir çalışmanın gerektirdiğini söyleyen Mart; "Kalifiye ekibimizle biz aynı anda müdehale ederek tüm kapı ve pencerelere bu telleri kullanarak, insanımızın sivrisineklerden korunması için elimizden geleni ve onların rahat etmesi için çözüm üretmeye devam ediyoruz” dedi.

ellekhaber.com

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 18:45
  • Ziyaret: 8880
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.