Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İLÇE OLABİLİRDİK

27 October 2015 06:55 Kategori Sokağın Nabzı

Ellek kasabasın da ileri yaş grubu insanlar ile bir araya gelen "Ellek Haber" muhabiri bu vatandaşlardan biri olan Hacı Cafer Yıldız'a Ellek belediyesinin çalışmalarını, ülkemizde yapılacak olan erken seçimi ve Sizce Ellek İlçe Olabilir mi? gibi sorular sorarak fikrini aldı. 

Hacı Cafer Yıldız,  muhabirimize şu açıklamalarda bulundu;" Ellek belediyesinin çalışmaları yüzümüzü güldürüyor. Çalışmaları çok beğeniyorum. Bu konuda Ellek Halkına gece gündüz demeden hizmet etmeye koşturan Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan erken seçimde ülkemiz için en hayırlısı kimse onun seçilmesini arzu ediyorum. Halkımızın en iyi kişiyi seçeceğinden eminim. Diğer konu ise Kasabamızın ilçe olması ile ilgili konuda ise; Bir defa elimize geçen fırsattı değerlendiremedik ve çok üzülmüştük. Yine ilçe olma şansını bir kez daha önümüze geldi. Gerekli müracaatlar ilgili yerlere yapıldı. Ben Ellek kasabasının ilçe olmasını gönülden destekliyorum. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya da hazırım" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Guncelleme: 27 Ekim 2015 06:55
  • Ziyaret: 4153
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.