Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İbrahim Baz: Bahçe ilçesini yaşanılabilir hale getirdik

06 November 2016 17:06 Kategori Yarbaşı-Bahçe

Osmaniye'nin Bahçe ilçe Belediye başkanı İbrahim Baz,Haberbahce.com'a yapmış olduğu açıklamada şöyle konuştu:" Otuz bir ay önce seçimle geldiğim başkanlığa gönül rahatlığı ile devam ediyorum diyen İbrahim Baz, Hizmetlerimize durmaksızın devam ediyoruz. Mevcuttaki projelerimizi tamamlamak en büyük hedefimiz. Halihazırdaki yaptığımız ve devam ettiğimiz projeler ise, yol yapılması,doğalgazın ilçemize gelmesi, kanalizasyon çalışmalarının bitmesi, dere yataklarındaki çalışmaların tamamlanması, halkımızın rahatlıkla kullanabilmesi için mesire alanlarının yapılması, ilçe köylerimizin eksik ihtiyaçlarının elimizden geldiğince yardım edilmesi gibi çalışmalarımız mevcutta yapılmaktadır dedi.

Halkımızın mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeleri için elimizden geleni yapıyoruz diyen Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz konuşmalarına şöyle devam etti; " Daha hızlı ve daha verimli iş için araç filolarını yeniledik. Dere ıslahı çalışmaları, Koca dere, Bekdemir deresi, Harami deresi, Karderesi olmak üzere yüzde 19 artış yaptık ve halkımızın için rekreasyon alanlarını yaparak ilçemizi modern bir hale getirmeye çalıştık. On beş köyümüzde ve on bir mahallemiz de düzenli bir şekilde çöpleri toplamaktayız dedi.

Ayrıca, mesire alanlarımızın çoğunu bakıma alarak yeniledik ve daha bir çok işe imza attık ve daha da atacağız. Bahçe ilçemizi gerçekten ruhun ve ismine uygun yaşanılabilir bir şehir motivasyonuna sokmamız gerekiyor, onları oturtmamız lazım, kimliği ile reel olarak alanların uyuşması lazım. Bahçe deyince yeşillik, mis gibi temiz hava, piknik alanları olması gerekiyor. o alanı ismi ile müsemma olması gerekiyor. Bizde ilçemizi ismi ile anılması için çabalıyoruz. İnşaallah onu yapmaya çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Enerjimiz, heyacanımız var dedi.

Kaynak: Haberbahce.com
Son Guncelleme: 06 Kasim 2016 17:06
  • Ziyaret: 6090
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.