Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İbrahim Baz: Hizmetlerimizle Bahçe'nin çehresini değiştirdik

02 November 2016 21:50 Kategori Yarbaşı-Bahçe

Osmaniye'nin önde gelen medya mensuplarını Osmaniye'nin Bahçe ilçesine davet eden Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, yaptığı çalışmaları, Bahçe'yi nasıl şantiye alanına çevirdiğini, hizmet üzerine hizmetleri yaparak Bahçe ilçesinin çehresini değiştirdiğini kahvaltıda Medya mensuplarına anlattı.

Sadece anlattıkları ile kalmayan Baz, tüm medya mensuplarını arazide bir tur yaptırarak, hizmetlerini yerinde gösterdi.
Yapılan hizmetleri büyük bir merakla dinleyen ve takip eden basın mensupları, kısa zamanda bu kadar çok hizmetin yapılması takdire şayen bir durum olarak gördüklerini beyan ettiler.

Yapılan hizmetleri sıraylayan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, yapacağı projelerin de sırasını beklediğini söyledi. Baz yapılanları şöyle sıraladı.

Yapılan sondaj çalışmalarını, dere ıslahı çalışmalarını, hızlı treni, mesire alanlarını, dere kenarlarını yürüyüş alanına nasıl çevirdiklerini, peyzaj çalışmalarını, yaptıkları düğün salonunu, doğu çevre yolunu, yol ve kanalizasyon çalışmalarını, merhum Arif Yaşar Fettahlıoğlu'nun adını verdikleri Kale Aile Çay Bahçesini, Şehit Pyd.Uzm.Çvş Hüseyin Ölmez parkını ve doğalgaz ile ilgili tüm projelerini anlattı.

Son Guncelleme: 02 Kasim 2016 21:50
  • Ziyaret: 6532
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.