Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İlçemiz şuan tek yol üzerinden gelişmeye çalışıyor, Ellek-şekerdere yolu bekliyor

17 November 2013 14:20 Kategori Düziçi Haberleri
"Düziçi Times" olarak ilçemizde belediye başkanı adaylığı için aday adayı olan Ökkeş Ağca ile röportaj yaptık. Düziçi Ak Parti’den Aday Adayı olan Ökkeş Ağca, Düziçi Times Olarak Yapmış Olduğumuz Röportajda sorularımızı cevaplayan Ağca, Düziçi ilçesinin bugüne kadar şehirleşemediğini ve hiçbir ilerleme yaşanmadığını söyledi.

Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

1959 yılında Düziçi ilçesi Yarbaşı beldesinde doğdu. İlkokulu karaca ören de, ortaokulu Düziçi ortaokulunda, liseyi Düziçi öğretmen lisesinde okudu. 1981 yılında gazi üniversitesi iletişim fakültesi bölümünden mezun oldu. 1981 yılında muhabirlik hayatı oldu. Ülkede ihtilal olmasından dolayı gazetecilik mesleğini bıraktım. Maliye bakanlığına çalışmak için yapılan sınavı kazandım. 15 yıl bu sektörde hizmet verdim. Bu yıllar içerisinde 1990 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini okudum. 1995 yılında Adana da görev yaptım. Siyasete REFAH partisi ile atıldım. 2002 yılında ise AK partiye girdim ve bünyesinde çeşitli görevler aldım. Bu partide o tarihten bugüne kadar görev alıyorum. Avukatlık mesleğimi de serbest olarak icra ediyorum.

İlçemizde size göre ne gibi sıkıntılar mevcut?


En büyük sıkıntı, ilçemizde nüfus artmasına rağmen şehirleşmeyi tamamlayamadı. Bu benim için temel sorunlardan birisidir. Planlı bir şekilde şehirleşmeyi yapamazsanız; sorunları çözemezsiniz. İlçemiz bu sorunlarla uğraşmaktadır. Hiç bir ilerleme yaşanmamıştır. İlçemizde şuan tek yol üzerinden gelişmeye çalışıyor. Bunların yanında, sosyal aktivitenin yeterince olmadığını görüyorum. İlçemizde mesire yerlerinin olmadığını biliyoruz. Biz bu sıkıntıları kırıp geliştirmek istiyoruz. Gençlerimiz iş için gurbette gidiyorlar. Planlanan organize sanayi bölgesini çağa uygun düzenleyip faaliyete geçireceğiz. İlçemizde doğal gaz boru hattını döşeyip en kısa zamanda çalışır duruma sokacağız. Bölgemizde yaşayan kadınlarımıza iş kurmak amacıyla meslek edindirme kursları açacağız. Bu anlattıklarımın dışında belediyecilik uzman ekip işidir. Göreve gelirsem bu kadroyu kurup en iyi hizmetti vermeyi amaçlıyorum.

Şuan biz hizmette talibiz, makam ve rütbe peşinde değiliz.
Son Guncelleme: 17 Kasim 2013 14:20
  • Ziyaret: 3733
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.