Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İmza kampanyası Ellekli vatandaşlardan TAM DESTEK ALDI!

15 December 2016 18:10 Kategori Sokağın Nabzı
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Kasabası ilçe olmak için Nurettin Mart başkanlığında başlattığı imza kampanyası Ellekli vatandaşlar tarafından tam destek aldı.

İmza kampanyası 15 Aralık 2016 itibari ile 2000'î geçtiğin söyleyen Nurettin Mart, Ellekhaber'e imza kampanyasının son durumunu hakkında değerlendirmede bulundu.

İmza kampanyasının Ellekli vatandaşlarımız tarafından çok güzel bir şekilde tam destek olarak devam ettiğini söyleyen Nurettin Mart;" Bölgemizin siyasileri başta olmak üzere çok güzel destek verdiklerini, bu işin senin parti ya da benim parti meselesi değil, bölgemizin kalkınması ve çocuklarımızın geleceği önemli burada..."dedi.

Ayrıca, 17 Aralık Cumaertesi günü MHP Osmaniye Milletvekili sayın Ruhi Ersoy kasabamızı ziyaret edecek, belediyemizi ziyaret edecek, imza kampanyası hakkında Nurettin Mart'tan bilgiler alacak "dedi.

Kasabamızın haber sitesi ve gözbebeğimiz "Ellek Haber" sayesinde sesimiz daha hızlı duyulmaya başladı, diğer vekillerimizinde bu sesimizi duyduklarını ve gördüklerinden eminiz, yoğunluklarından dolayı şu and değil ama en kısa zamanda ziyaret edeceklerini ummaktayız diyen Nurettin Mart, ayrıca tüm Ellekli vatandaşdaşlarımıza imza kampanyası için gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Son Guncelleme: 15 Aralik 2016 18:10
  • Ziyaret: 4940
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.