Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İngiliz karı koca'nın Teröre Bakışı

11 December 2016 14:05 Kategori Güncel Haberler
Yaklaşık 20 yıldan beri Alanyada yaşayan ve 15 yıldan bu yana tanıdığım İngiliz karı koca'nın değerlendirmesini Ellekhaber.com'a anlatan Ellek Kasbasının yetiştirdiği nadir insanlardan ve kanat önderlerinden, aynı zamanda bir İş adamı olan Nuh Okur,-" İstanbulda terör oldu çok üzüldük" diyen ingiliz karı koca ayrıca soruyor, "ne zaman bitecek bu terör dünyanın her yerinde varlar" diyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı; Tüm dünya liderlerine çağrıda bulunuyor, gelin hep birlik olalım Terörü tümünden temizleyelim, yoksa bu terör gelir sizide vurur bizi vurduğu gibi diyor ama dinleyen hiç bir ülke başkanı yok dedim.

İngiliz aynen şunu söyledi; " Çünkü siz müslümansınız ve tüm dünya müslümanları terörist olarak biliyor, hatta biz ülkemize gittiğimizde bize soruyorlar siz orada Alanyada nasıl yaşayabiliyorsunuz "diyorlar.

Biz Alanyada çok mutluyuz ve huzurluyuz hiç bir sorun ve problem yaşamıyoruz dediğimizde çok şaşırıyorlar diyen İngiliz karı koca; " Oğlum İngilterede, oğlum bana diyor ki, anne orada çok güvendesiniz biliyorum sakın oradan ayrılmayın diye belirttiğini" söylüyor.
Terör laneti tüm dünyayı yakıp kavurmadan tüm ülkelerin artık bu sevdadan vazgeçmesi gerekiyor.

Ayrıca, terörün altında yatan gerçek sebebin, Türkiye'nin önü alınmaz ilerleyişi ve İslamiyet olduğunu belirten Okur, haçlı zihniyetinin gerçek sorunu "İslamiyet"dir. İslam dünyada hızlı bir şekilde yayılma göstermektedir. Dünya üzerinde etkili olmaya başlaması ve bu işin bayraktarlığını da Türkiye'nin yapması onları rahatsız etmektedir" dedi.

Öteyandan, bu güne kadar Arap ülkeleri kendi kontrollerinde idi, bu kontrol ellerinden çıkarken Türkiye tarafına eğrilme göstermektedir. Diğer taraftan, ilerlemesi engellenemeyen bir Türkiye aynı zamanda arkasına Türk ve Arap ülkelerini alarak büyümesidir diyen Nuh Okur, sorunun gerçek nedenini bir kaç maddede özetledi.

Terörü ve yapanları yaptıranları lanetliyor kınıyorum diyen Okur, Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılara acil şifalar , yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum dedi.


Son Guncelleme: 11 Aralik 2016 14:05
  • Ziyaret: 4786
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.