Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İnsanların, Sıkıntılarını ve Dertlerine Tercüman Olmak...

19 July 2013 21:26 Kategori Yazarlar



1980 yılında Adana'da dünyaya geldim. Annem ev hanımı babam ise, devlet işçisi olarak çalıştı. İlk, orta ve lise eğitimini Adana ilinde yaptım.


Daha sonra eğitimimi geliştirmek için iki yıl Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrenimini aldım. 2000 yılında evlendim. İki tane çocuk sahibi oldum. Çocuklarım belli bir yaş grubuna geldikten, sonraeşimin de desteğini alarakeğitim hayatımı geliştirmek istedim.


Bu kararı aldığım zamanlarda çevremden ve akrabalarımdan olumsuz tepkiler aldım. Genelde" Bu yaştan sonra okuyup da ne yapacaksın" gibi tepkilere maruz kaldım. Ama yılmadım ve bunu takiben öncelikle Organik Tarım ve Bahçe Bitkileri iki yıllı yüksek öğrenimi okudum. Buda yetmedi, şuan dört yıllık işletme okuyorum ve mezun olma durumuna da geldim.


Amacım; kendimi en iyi şekilde yetiştirerek, çevreme ve insanlığa faydalı bir vatandaş olmak. Çevremde faydalı olacağım bir iş imkanı aradım. Karşıma öyle bir fırsat geldi ki o daÇATOM (Çok Amaçlı Toplum Merkezi)kurumu oldu. "Amaçlarıma uygun bir yer" diye düşünüp işe başladım.


Bu kurumun amacı; kadınlara ve gençlere yönelik geliştirme merkezidir. İki yıla yakın burada görev yaptım. Kadınlarımızı ve gençlerimizi tek tek ziyaret ederek onları, Çatom hakkında bilgi ve destek vererek, eğitimlerini tamamlayıp gelişmelerini sağladık. Bu sayede kendilerine değil memlekete faydalı olabileceklerini anlatıp, ziyaretler yaptım.


Bu amaca uygun olarak Ellek Beldesi Aydınlar Mahallesine ziyaret yaptım. Hedefim, oradaki kadınlarımızın ve gençlerimizin bilinçlenmesini sağlamak. Ziyaret ettiğim insanların, sıkıntılarını ve dertlerine tercüman olmak istedim.


Bana söylenen sıkıntılar; yol, okul,ulaşım öncelikli sorunlardır. Bunun yanında mahallenin genç kızları halk eğitim kurslarının burada da açılmasını istediklerini dile getirdiler. Bu konuyla ilgili sıkıntılarımızı yetkililere ulaştırmamızı sağlayan "Ellek Haber"'in yetkililerine de teşekkür ediyoruz dediler.


Son Guncelleme: 19 Temmuz 2013 21:26
  • Ziyaret: 12409
  • (Suanki Oy 4.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 8
  • 10 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları