Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İshak Yeşildemir Liyakat sahibi birisi, Milletvekili olmasını istiyoruz

21 April 2014 16:14 Kategori Politika


Her Şey den Önce İnançlı Olsun

 

"Ellek Haber" Ellek beldesinde yaşayan vatandaşlarla gündemi değerlendirdi. Bu vatandaşlardan birisi olan Hasan Gök Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile ilgili düşüncelerini sitemize açıkladı.

 

Hasan bey, Cumhurbaşkanı olarak kimi görmek istersiniz?

 

Dürüst ve inançlı birisi olmasını istiyorum. Tayyip Erdoğan bu davranışları gösteriyor ve bu yüzden onun cumhurbaşkanı olmasını istiyorum ama partiden ayrılırsa da partinin ve yönetimin zarar göreceğini düşünüyorum, çünkü o kendi partisinin değişilmez ve güçlü bir yapıya sahip olarak görülen adaletli bir başkandır.

 

Milletvekili seçiminde Ellek beldesinden kimin milletvekili adayı olmasını istersiniz?

 

Milletvekili adayı yolunda Av.İshak Yeşildemir’i kasabamız ve halkımız için desteklemeye hazırım.Merhametli, dürüst, çalışkan birisi.İshak yeşildemir aynı zamanda, iyi, güçlü ve bilgili bir insan.İnşallah istediği mevkie ulaştığında köyümüze gereken hizmeti ve bütün sorunları engelleri görmesini istiyorum.

 

Sadece bizim için değil gelecekteki nesilleri de görmesi lazım.Çünkü halkımız ve kasabamız için büyük bir avantaj ve her yönüyle de kasabamızdan bir milletvekili olmasının hizmet yolunda daha iyi bir durum söz konusu olduğunu savunuyorum.

 

Son Guncelleme: 21 Nisan 2014 16:14
  • Ziyaret: 3711
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.