Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İshak Yeşildemir'den yeni başkana hayırlı olsun ziyareti

09 April 2014 11:37 Kategori Dünya

İshak yeşildemir ve ekibi bugün Ellek belediye başkanı Recep Soy'u ziyaret ederek hayırlı olsun dediler. Recep Soy kendilerini hoş bir şekilde karşılayarak teşekkürlerini sundu.

Ayrıca yapılan ziyarette Ellekteki hizmet sorunlarını konuşan İshak Yeşildemir yeni başkan Recep Soy'a bazı eksik olan hizmetlerin olduğunu ve yapılması gereken hizmetlerin önemi belirtti. İshak Yeşildemir her türlü hizmetin arkasında olduğunu belirtirken, bu bizim kasabamız yapılan hizmet hepimiz içindir ve bu yüzden ayrım olmadan yeni başkanımıza elimizden gelen desteği eksik etmeyeceğiz diyerekten fikirlerini sundu.

Ellek başkanı Recep Soy yapılan konuşmalara katılarak ''Herkese Allah razı olsun, yapılması gereken hizmetin daha fazlasını yapmaya hazırım'' dedi. Sayın İshak Yeşildemir ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ederim ve inşallah herkesin desteğiyle kasabamızı güzel bir şekilde tarafsız olarak hizmetin, saygının ve hoşgörünün yanında olduğunu belirterek konuşmasını bitirdi.

Son Guncelleme: 09 Nisan 2014 11:37
  • Ziyaret: 5583
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.