Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

İsmet Topal'dan Bayram Mesajı

04 July 2016 15:02 Kategori Düziçi Haberleri
Türk İslam aleminin, Ülkemizin, ilçemizin, Bütün şehit ailelerimizin ve gazilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Bayramlar Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Ramazan Bayramının,Filistinde,Musulda,Kerkükte,Teleferde ve Dünyanın her yerinde yaşayan Türk ve Müslüman kardeşlerimizin, suçsuz yere, insanlık dışı işkencelerinin, vahşice katledilmesinin ve ülkemizde terör olaylarının,son bulmasını, hayırlara, Birlik ve beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allah’dan diliyorum.

Bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyorum. Herkesin ailesiyle, eş dost ve akrabalarıyla,hep bir birlikte mutlu,huzurlu nice Bayram geçirmesini Cenab-ı Allah'dan niyaz ediyor,sonsuz selam ve saygılar sunuyorum.

İsmet TOPAL
Düziçi Terör Mağdurlar Sosyal Yardımlaşma ve
Dayanışma Derneği Başkanı

Son Guncelleme: 04 Temmuz 2016 15:02
  • Ziyaret: 5783
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.