Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Kalkanlar Kime Karşı Kullanılacak?

07 January 2013 13:28 Kategori Dünya
SP tarafınca Gaziantep'te 'Ne Füze Ne Gözyaşı' mitingi gerçekleştirildi. İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinge yağmura rağmen yüzlerce kişi katıldı. SP Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye'de 28 NATO üssünün bulunduğunu dile getirerek, ''Şu an bunlara ilave Patriot füzeleri getirilmek üzere. Kahramanmaraş'a, Gaziantep'e ve Adana'ya batının füzeleri getiriliyor. Bu kabul edilemez.'' dedi.

Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) de adım adım uygulandığını belirten Kamalak şunları kaydetti: ''İşte bu Patriotlar, Malatya'ya yerleştirilen füze kalkanları BOP'un yansımasıdır. Bu projeyi hazırlayanı bilemiyoruz. Gaziantep'e, Kahramanmaraş'a ve Adana'ya yerleştirilecek Patriot füzeleri kime karşı kullanılacak. Bu füzelerle kim vurulacak. ABD'yi, İsrail'i, Alman'ı veyahut Fransız'ı mı? Haçlı Savaşları günümüzde de devam ediyor. Ama bu savaş usta bir şekilde sürdürülüyor. İşte Patriot füzeleri, füze kalkanları o savaşın bir devamı olarak ülkemize yerleştiriliyor."

Suriye'den Türkiye'ye yönelen bir tehdit olmadığını ifade eden Kamalak, "Bu füzeler, bu kalkanlar Suriye'ye karşı değil, asıl itibariyle İran'a karşıdır. Önümüzdeki günlerde eğer İsrail tarafından İran'a bir saldırı olursa şaşmayın. Asıl hedef Türkiye'dir. Türkiye, adım adım bataklığa, savaşa sürüklenmektedir. Müslümanlar birbirlerine kırdırılmak istenmektedir. Bu oyunu bozmamız lazım.'' diye konuştu.
dunyatimes.com
Son Guncelleme: 07 Ocak 2013 13:28
  • Ziyaret: 3983
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.