Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Kamalak: Batılı ülkeler, Türkiye'yi bölme mücadelesi veriyor

13 December 2015 12:03 Kategori Osmaniye Haberleri

"Amerikan, İngiliz, Fransız ve Rusların İslam coğrafyasında ne işi var? Bunların amacı İslam dünyasını bölmek, parçalamak ve kaynaklarını yağmalamaktır"

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye ve İslam dünyasının zor bir süreçten geçtiğini belirterek "Amerikan, İngiliz, Fransız ve Rusların İslam coğrafyasında ne işi var? Bunlar Müslümanların sorunlarını çözmek için mi buradalar? Bunların amacı İslam dünyasını bölmek, parçalamak ve kaynaklarını yağmalamaktır" dedi.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) toplantı salonunda düzenlenen "Zor Zamanlarda Milli Görüş" konferansında konuşan Kamalak, Türkiye ve İslam dünyasındaki gelişmeleri anımsatarak, Türkiye ve İslam coğrafyasındaki sorunların "Milli Görüş"le çözüleceğini belirtti.

Türkiye'de Milli Görüşü savunan yegane partinin Saadet Partisi olduğunu vurgulayan Kamalak, "Türk halkının kendisine şu soruyu sorması lazım. 'Ben batıya, haçlı birliğine mi girmek istiyorum? Yoksa doğuya İslam birliğine mi girmek istiyorum?' Batı alemine kul köle mi olmak istiyorsun? Yoksa yüzünü İslam alemine mi dönmek istiyorsun? Türkiye Avrupa Birliği'ne girmek için elinden gelen tavizi vermek niyetinde. İş Milli Görüş'çülere düşüyor. Zaman zor ama görevimiz zor değil. Diğer siyasi partilerin İslam birliğini kurmak gibi bir endişeleri yok. Biz, İslam birliğini savunuyoruz. Ben İslam birliğinden yanayım diyerek küffara giden yolda koşamazsın" diye konuştu.

Türkiye ve İslam dünyasının zor bir süreçten geçtiğini anlatan Kamalak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Amerikan, İngiliz, Fransız ve Rusların İslam coğrafyasında ne işi var? Bunlar Müslümanların sorunlarını çözmek için mi buradalar? Bunların amacı İslam dünyasını bölmek, parçalamak ve kaynaklarını yağmalamaktır. İslam dünyasında kan gövdeyi götürüyor. Müslümanların ellerindeki silahlar başkasının. Bu silahlarla birbirlerini öldürüyorlar. Bu gidişe 'dur' diyecek olan Milli Görüş ekibidir. Yeni bir dünya teşkil etmek size bağlıdır. Biz inanıyoruz ki davamız haktır, bundan eminiz. Biz iktidarda olsaydık, Aylan bebekler sahillerde can vermezdi. Adil bir düzen istiyorsak, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Bunu da yapacak Milli Görüş'tür."

AA

Son Guncelleme: 13 Aralik 2015 12:03
  • Ziyaret: 3987
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.