Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Kasabamazın Mesire Alanlarına İhtiyacı Var

09 June 2015 16:54 Kategori Güncel Haberler

Ellek halkı, modern çağın gereği olan sosyal alanların olmamasının sıkıntısını büyük ölçüde çekiyor. Bizde "Ellek Haber TV" olarak bazı bölgelerde vatandaşların büyük beğenisini kazanan mesire alanlarını gözlemleyerek yapılacak projelere uygun alanlar olabileceğini gözlemledik. İncelemeler sonucunda Ellek belediyesinin bütçesini sarsmayacak yerler tespit edildi.

Kahramanmaraş’ta Beyoğlu beldesinin mesire alanı projeye örnek verilebilir. Ellekbeldesine iyi bir model olacağı söylenebilir. Ellek beldesi Çevlik mahallesinde bulunan çamlık alanın bu uygulamaya biçilmiş bir kaftan olacağı kanısındayız. Bu çamlık alan Beyoğlu beldesindeki mesire yeri ile tamamen benzer özelik taşıdığını görülüyor. Çok büyük bir alan arz etmeyen mesire yerine gelen vatandaşlar, streslerini tamamen atacağı bir yer gibi görünüyor. Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'un bu uygulamayı faaliyete koymasıyla birlikte Ellek halkı rahat nefes alabilecek. Yurttaşların ihtiyaçlarına büyük oranda cevap olabilecek.
Son Guncelleme: 09 Haziran 2015 16:54
  • Ziyaret: 3040
  • (Suanki Oy 3.7/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.